Bedrijfsfestival

Let’s shake things up tijdens een bedrijfsfestival! Ben jij een bedrijfsfeest aan het organiseren en wil je het deze keer anders doen? Dan is een bedrijfsfestival dé nieuwe trend. Een bedrijfsfeest, maar dan leuker, gezelliger en in de open lucht! En wat is een festival zonder goede cocktails of mocktails?

Cocktails op jouw bedrijfsfestival

Bedrijfsfestivals worden steeds populairder. Bedrijven huren locaties af en plaatsen daar verschillende foodtrucks. Een frietje, taco’s, bedenk het maar. Of het nu bij een strandtent of in het bos is; het heeft de look and feel van een écht festival. Workshops, dj’s, alles kan! Het bedrijfsfestival geeft een unieke ervaring aan het personeel en zorgt voor binding van collega’s. Net als het drinken van lekkere cocktails. Bijvoorbeeld bij een ouderwetse bakfiets uit de jaren ’20: De Cocktailfiets.
De Cocktailfiets is een echte eyecatcher op elk bedrijfsfestival. Onze bartenders in ‘Peaky Blinders’ stijl verzorgen de lekkerste cocktails, passend bij de originele bakfiets uit 1930. Onze cocktails hebben allemaal een eigen twist en voorkeuren zijn vooraf altijd te bespreken. Is het festival wat groter? Dan kunnen we uiteraard ook een Mobiele Cocktailbar en meerdere bartenders plaatsen. Al onze boekingen zijn op maat, dus ook alles is mogelijk. Lees meer over onze Cocktailfiets en Mobiele Cocktailbar.

De Cocktailfiets huren?

Is het tijd voor ons om op de fiets te stappen en in gedachten al naar jouw bedrijfsfestival te trappen? Reserveer dan hieronder De Cocktailfiets. Tot snel!

nl_NL