De Cocktailfiets verzorgt voor jou een cocktailworkshop op locatie!

Een cocktailworkshop volgen op locatie met unieke cocktails, voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of andere gelegenheid? De Cocktailfiets verzorgt graag een interactieve cocktailworkshop in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België!

Wat is een Cocktailworkshop?

De Cocktailfiets verzorgt een workshop cocktails maken vanaf 15 personen op locatie. De Cocktailworkshop is een echte belevenis. Een interactieve sessie, waarbij we direct aan de slag gaan met het maken van drie unieke cocktails. En dat is niet het enige, want onze bartenders vertellen je ook alles over de geschiedenis van cocktails, de soorten cocktails, cocktailbenodigdheden en huidige cocktailtrends. Waar is het drankje dat jij in je hand hebt ooit ontstaan? Met onze Peaky Blinders stijl nemen we je mee naar de roaring twenties. En daarnaast wordt het natuurlijk ook veel shaken, stirren, ruiken en proeven! De cocktails die je maakt kunnen elke keer verschillend zijn. Van een klassieke Mojito tot de Flamingo. Heb je een voorkeur voor een cocktail? Dan kan je dat uiteraard doorgeven in de aanvraag.

Wat kost een cocktailworkshop?

De Cocktailworkshop is te boeken vanaf €44,53 incl. btw per persoon, met een minimum van 15 personen. De workshop duurt maximaal 2 uur. Hierbij zijn 3 cocktails en alle cocktailbenodigdheden inbegrepen. Bij grotere groepen hanteren wij de volgende prijzen, incl. btw:

  • 15 personen €44,53 per persoon
  • 16-20 personen €42,96 per persoon
  • 21-25 personen €38,12 per persoon
  • 26+ personen €36,91 per persoon

Een Cocktailworkshop volgen?

Heb je een leuke gelegenheid op de planning en wil je een workshop cocktails maken volgen? Reserveer dan hieronder en vul de offerte in. De Cocktailworkshop is mogelijk in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht of ergens anders in Nederland of België. Tot snel!

nl_NL