Gin & Tonic Bar

Lijkt jouw lievelingscocktail op een onderwaterkunstwerk, gevuld met fruitige en bittere smaken? Een schijfje citroen, plakje komkommer of drijvende frambozen … We hebben het over de Gin-Tonic. Voor de lekkerste Gin-Tonic kan je nu onze mobiele Gin-Tonic Bar huren!

Gin & Tonic bar voor jouw feest of evenement

De Gin & Tonic is één van de populairste cocktails van de laatste jaren. De ingrediënten? Gin, Tonic en nog véél meer smaakmakers. Welke dit zijn en in welke mate, dat is bij elk glas weer een verrassing. Ook De Cocktailfiets is fan van de Gin-Tonic. Daarom schenken wij deze al te graag op jouw feest of evenement. Zoet, zuur, bitter, bitterzoet of pittig …  De Cocktailfiets schenkt het allemaal! Uiteraard geef je van tevoren aan welke Gin & Tonic jouw voorkeur heeft en kan je deze combineren met andere bekende cocktails. Alle reserveringen zijn geheel op maat, aan de hand van jouw wensen … en smaakpapillen!

De Cocktailfiets
De bartenders van De Cocktailfiets brengen de roaring twenties naar jouw feest of evenement. Van een surpriseparty in de tuin tot een bedrijfsfestival of bruiloft. We nemen onze mobiele Gin & Tonic Bar maar al te graag mee naar jouw locatie. Is er een groot aantal gasten of hebben jullie meer wensen? Dan is het uiteraard ook mogelijk om meer bartenders in te schakelen of een extra mobiele bar te huren.

Gin & Tonic Bar huren
Kan je niet wachten om een Gin & Tonic met steakkruiden of Indonesische specerijen te proeven? Bekijk dan snel in ons reserveringssysteem naar onze beschikbaarheid. Laat weten welke Gin & Tonics jullie graag drinken en of jullie nog andere cocktails of mocktails willen toevoegen. Tot snel!

nl_NL