Mobiele Cocktailbar

De Cocktailfiets is een mobiele cocktailbar die al jouw zintuigen laat prikkelen. Ontdek, proef en geniet vooral van alle geuren en smaken die wij je te bieden hebben.

Mobiele Cocktailbar voor jouw feest of evenement

Laat je verrassen door unieke cocktails, geserveerd op locatie met onze Mobiele Cocktailbar. De bartenders brengen de sfeer, samen met een échte Peaky Blinders look and feel. De passende petjes en schorten doen je gelijk denken aan de roaring twenties! We shaken, stirren en schenken glazen puur genot en zorgen voor een geweldige sfeer. Geen standaard drankjes, maar unieke cocktails waar wij onze eigen twist aan hebben gegeven. De Mobiele Cocktailbar is ideaal voor kleinere evenementen en plekken zoals een dakterras of woonkamer. De Mobiele Cocktailbar is beschikbaar vanaf 100 cocktails.  

Cocktails: Mojito, Ginger Bird (Ketel 1 Jenever en Pinkyrose Lemonade) & Moscow Mule.

De Cocktailfiets

De bar inruilen voor een échte jaren ’20 look, voor op bijvoorbeeld een foodtruckfestival of bedrijfsfeest? Dan is de Cocktailfiets de perfecte eyecatcher. De originele bakfiets uit 1930 in combinatie met onze unieke cocktails en ervaren bartenders zorgen voor een geweldige sfeer. Wist je dat de cocktails ook in de jaren ’20 zijn ontstaan? Maar daar vertellen we je alles over tijdens het mixen van de cocktails. De Cocktailfiets is beschikbaar vanaf 100 cocktails.

Cocktails: Hazelnut Caipiroska, De Rotterdamse Slager & The Flamingo.

Mobiele cocktailbar huren?

Een mobiele bar huren voor jouw locatie? Geef jouw wensen door via het reserveringssysteem. Elke reservering is maatwerk, dus alle cocktails zijn flexibel in te richten. We laten je graag wat mogelijkheden zien in onze Cocktail Guide. Bij grotere evenementen of feesten is het mogelijk om meerdere bartenders of twee Mobiele Cocktailbars in te schakelen.

Let op: De Cocktailfiets kan helaas niet op moeilijk bereikbare locaties komen. In dat geval raden wij de mobiele bar aan. Een Mobiele Cocktailbar is in te huren vanaf 100 cocktails voor €1.028,50 en 100 mocktails voor €926,50 incl. BTW, all-in, ex reiskosten.

nl_NL