Mocktailbar

Een Mocktailbar huren voor jouw feest of evenement? De Cocktailfiets maakt de lekkerste alcoholvrije cocktails. Van een heerlijke Nojito tot de indrukwekkende Virgin Flamingo … De Cocktailfiets schenkt het!

Mocktailbar voor jouw feest of evenement

Staat er een bijzonder evenement op de planning en wil je deze uniek maken? Reserveer dan onze Mocktailbar. Wij staan klaar om op jouw locatie alcoholvrije cocktails te schenken. Cocktails zonder alcohol kunnen namelijk nét zo lekker zijn, waardoor iedere gast geniet van een heerlijk drankje. Er kunnen namelijk honderd-en-één redenen zijn waarom iemand geen alcohol drinkt. Zonde als ze dit hierdoor moeten missen, toch? De Cocktailfiets serveert de volgende mocktails: Nojito, Virgin Flamingo, Moscow Mule, Virgin Ginger Bird en nog veel meer. Of richt de mocktails volledig naar jouw smaak in. Krijg je al dorst?!

De Cocktailfiets

Het huren van een Mocktailbar betekent niet dat er geen cocktails zijn voor de andere gasten. Voor ieder hebben wij wat wils. Bij het reserveren van onze mobiele bar is het mogelijk om al jullie persoonlijke voorkeuren door te geven. Kies dus vooral de lekkerste mocktails én cocktails, zodat alle gasten genieten van hun favoriete drankje. Daarnaast brengt De Cocktailfiets een bijzondere jaren ’20 look and feel (lees: Peaky Blinders). Met passende petjes en schorten brengt de bartender jullie terug naar de tijd van de roaring twenties. Shaken, stirren en schenken. Tot het belangrijkste moment: het proeven!

Mocktailbar huren

Een Mocktailbar huren voor jouw evenement of locatie? Geef de wensen door via het reserveringssysteem. Kies de lekkerste mocktails (en cocktails), zodat onze bartender er een feestje van kan maken. Bij grotere evenementen is het mogelijk om meerdere bartenders en mobiele bars in te schakelen. Een Mobiele Mocktailbar is in te huren vanaf 100 mocktails voor €926,50 incl. BTW, all-in, ex reiskosten.

nl_NL