Mojitobar

Een Mojitobar huren? De Cocktailfiets komt graag naar je toe. Witte rum, limoensap, rietsuiker en munt … Als échte Cocktailshakers kan de klassieke Mojito bij ons niet ontbreken. Of misschien toch de Strawberry Mojito? Welke wens je ook hebt, De Cocktailfiets maakt het waar.

Mojito bar voor jouw feest of evenement

Natuurlijk zijn er meer Mojito’s dan de klassieker. Zo heeft De Cocktailfiets ook de Strawberry Mojito, Raspberry Mojito en Nojito. We mogel wel zeggen dat élke cocktaildrinker wel één of meer van deze Mojito’s lust. Wanneer wij langskomen met onze Mojitobar vertellen wij je meer over onze cocktails. Misschien ontdek je wel onze cocktailgeheimen? Cocktails zitten bovendien in ons DNA! Weet jij namelijk uit welk land de Mojito komt? Wij vertellen het je graag! Zo heeft elke Mojito écht zijn eigen unieke smaak. Wil je naast Mojito’s ook andere cocktails of mocktails? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. In ons reserveringssysteem geef je al jouw wensen door.  

De Cocktailfiets
‘Cocktails are good proofing water. It tells you who’s real and who isn’t.’ – Thomas Shelby. Deze quote hebben we iéts aangepast, want dit klonk ons wat beter. De Cocktailfiets is namelijk helemaal in het teken van de roaring twenties (lees: Peaky Blinders). Met passende petjes, schorten, een mobiele cocktailbar en De Cocktailfiets brengen wij een uitgesproken stijl naar jouw evenement. Een uniek evenement organiseren in de vorm van een Cocktailfiets als Mobiele Cocktailbar? Afhankelijk van jouw wensen schenken wij de heerlijkste cocktails. Wil je meer dan Mojito’s? Kies dan voor andere cocktails, mocktails of Gin-Tonics.

Mojitobar huren
Loopt het water je al in de mond? Begint je cocktailhart al sneller te kloppen? Kijk dan snel of de Cocktailfiets nog beschikbaar is op de door jou gekozen datum. Wij kijken ernaar uit om wat extra sfeer te brengen aan jouw feest of evenement!

nl_NL