Niels den Boogert – Cocktail Server – De Cocktailfiets

Wat doet De Cocktailfiets?
De Cocktailfiets is een mobiele cocktailbar die al jouw zintuigen laat prikkelen. We verzorgen unieke cocktailarrangementen en cocktailworkshops op een locatie naar keuze.

Wat doe ik voor De Cocktailfiets?
Binnen De Cocktailfiets ben ik zelf verantwoordelijk voor alles van A tot Z. Naast dat ik op locatie de cocktails shake, zorg ik voor de perfecte voorbereiding en nazorg. Ik haal voldoening uit het eerste moment van contact, het uitserveren van de cocktails tot aan de afsluiting van een mooie avond.

Waarom ben ik dit initiatief gestart?
Nadat ik mijn opleiding hotel-en-evenementenmanagement heb afgerond, heb ik een wereldreis gemaakt door onder andere Azië, Nieuw-Zeeland en Australië. In Australië heb ik 6 maanden in een resort achter de bar gewerkt, waar ik het cocktail shaken heb geleerd. Bij terugkomst in Nederland wilde ik graag iets met cocktails blijven doen. Ik wilde iets unieks neerzetten in de vorm van een mobiele cocktailbar, hierdoor is het idee van De Cocktailfiets ontstaan, een bakfiets als mobiele cocktailbar. Om mobiele en praktische redenen heb ik naast de bakfiets een eigen mobiele cocktailbar gebouwd.

Waarom verzorg ik jou graag een unieke ervaring?
Ik krijg energie van service verlenen en mensen ontzorgen. Ik ben erg flexibel en ik denk graag met je mee. Bij De Cocktailfiets wordt alles van A tot Z geregeld, zodat jij je op jouw gasten kunt focussen. Ik sta voor kwaliteit en biedt mensen graag een unieke ervaring. Tijdens het uitserveren van de cocktails vertel ik graag de verschillende ins and outs van de cocktails, want elke cocktail heeft zijn eigen verhaal.