Themafeest Peaky Blinders

Een themafeest organiseren in de Peaky Blinders of roaring twenties style? Denk dan aan alle details om hét perfecte feest neer zetten. De roaring twenties zijn nou eenmaal losbandig en uitgesproken! En niets maakt het completer, dan cocktails schenken uit een originele jaren ’20 bakfiets.

Peaky Blinders themafeest

‘It’s not a good idea to look at Thomas Shelby the wrong way,’ Aldus mister Shelby. De Netflix-serie Peaky Blinders was spraakmakend en veroverde het hart van fans over de hele wereld. Met een goede dosis crime, historie en scherpe quotes greep Peaky Blinders de kijkers naar het hart. Je herkent de serie direct aan de kenmerkende stijl van de roaring twenties (ook wel de jaren ’20). Ouderwetse petjes, kostuums en een hoog Brits gehalte. Een bijzondere stijl die steeds vaker populair werd voor een verjaardag, carnaval of Halloween. En dus ook, hét perfecte thema voor jouw feest.   

De Cocktailfiets op jouw feest

De Cocktailfiets begon bij een écht originele bakfiets uit de jaren ’20. Dit is het tijdperk waar de bakfiets oorspronkelijk vandaan komt. Dat de Cocktailfiets liefde heeft voor cocktails, dat is geen geheim. Maar we wilden iets anders. Cocktails shaken, stirren en schenken, in een uniek jasje. Bartenders met petjes en schorten, die de leukste weetjes vertellen over de ‘cocktail’. Zo breng je de roaring twenties écht naar jouw themafeest om zo een unieke sfeer te creëren op jouw verjaardag, vrijgezellenfeest, bedrijfsfestival of ander evenement. En welke cocktails wij schenken? Dat is helemaal afhankelijk van welke cocktails jij lekker vindt.  

De Cocktailfiets huren

De Cocktailfiets huren voor jouw Peaky Blinders of roaring twenties themafeest? Wij komen op locatie. Bekijk onze beschikbaarheid en geef jouw favoriete cocktails door. Organiseer je een groter evenement? Dan is het mogelijk meerdere bartenders of mobiele cocktailbars te huren. Al onze prijzen zijn op maat.

nl_NL