Cocktails op een vrijgezellenfeest

Staat er een leuk vrijgezellenfeest op de planning voor vrouwen of mannen? Als er één ding bij een goed vrijgezellenfeest hoort, dan is het samen cocktails maken! De Cocktailfiets komt graag naar jullie locatie om een interactieve cocktailworkshop te verzorgen voor de hele groep. Leer unieke cocktails of mocktails maken, maar vergeet zeker niet te proeven! Eén, of meer …

Vrijgezellenfeest met Cocktailworkshop

Hebben jullie zin in lekkere drankjes, maar willen jullie ook zelf aan de slag? Dan is de Cocktailworkshop van De Cocktailfiets een geweldige verrassing. Een interactieve sessie, waarbij jullie drie unieke cocktails leren maken. In de sferen van the roaring twenties vertellen wij jullie alles over cocktails, waaronder de geschiedenis van cocktails en de huidige cocktailtrends. In de aanvraag kan je uiteraard een voorkeur geven voor de cocktails (of mocktails). Klaar om te shaken? Lees meer over de Cocktailworkshop.

Een Cocktailworkshop boeken

Zijn jullie overtuigd en willen jullie een Cocktailworkshop inplannen voor tijdens het vrijgezellenfeest? Tijd om aan de slag te gaan! Reserveer via de knop hieronder en vul de aanvraag in.

 

Zitten jullie liever onderuit?

Zijn jullie niet van plan om zelf aan de slag te gaan? Dan kunnen jullie ook een Mobiele Cocktailbar inhuren. Onze mobiele bar verzorgt een échte totaalbeleving op het vrijgezellenfeest. Een prachtige bar in de stijl van de jaren ’20, met een bartender die in deze stijl gekleed komt. Met heerlijke cocktails, waar wij ons eigen twist aan hebben gegeven. Het totaalplaatje! In de achtertuin of op een andere locatie. Laat je je graag verrassen of heb je een voorkeur voor zoete of bittere cocktails? Dan kan je dit van tevoren altijd aangeven. Wij regelen de rest. Lees meer over onze Mobiele Cocktailbar of reserveer direct via de knop hieronder.


nl_NL