Audi – 800 gasten – Wittebrug – Den Haag

The Cocktail Challenge

800 bezoekers verrassen met cocktails tijdens de opening van een nieuwe locatie.

Let’s shake it up!
Speciaal voor de opening van de nieuwe Audi dealer in Den Haag werd de showroom voor één avond omgetoverd tot een echte feestlocatie. Op zo’n avond moet alles natuurlijk op rolletjes lopen. Een lekker drankje in de hand kan daarbij niet ontbreken. 800 bezoekers verrassen met cocktails tijdens de opening van een nieuwe locatie

Samen met de opdrachtgever hebben we nagedacht over hoe we alle gasten zo efficiënt mogelijk van hun favoriete cocktail konden voorzien. We creëerden meerdere uitgiftepunten, door in de showroom onze Cocktailfiets en Mobiele Cocktailbar te installeren. Onze ervaren bartenders stonden klaar om voor iedereen een unieke cocktail met een eigen twist te shaken. Tussen de Audi’s ontstond een echte cocktailparty! Mensen die nog naar huis moesten rijden, konden uiteraard bij ons terecht voor een mocktail. Wat denk je van een Virgin Moscow Mule of Virgin Mojito? Net zo lekker! Ondertussen zorgde onze partner, Van der Linde Catering, voor smaakvolle hapjes terwijl de gasten genoten van verschillende optredens.

Cheers to success

Door de inzet van onze Cocktailfiets en Mobiele Cocktailbar, konden we voor een groot aantal gasten cocktails shaken en ontstonden er geen lange wachtrijen.


“De Cocktailfiets is een tof concept met verrassende cocktails, net even iets anders door de hippe vintage uitstraling. Fijn om mee samen te werken, want ze denken graag met je mee!”

– Annabel de Kort, Accountmanager Sales & Events – Van der Linde Catering

Bedrijfsfeest – 700 gastenFeel Good TentEvent
Lage Vuursche

The Cocktail Challenge

Cocktails shaken voor 700 bezoekers van een bedrijfsfeest.

Let’s shake it up!
Een bekend mediabedrijf organiseerde haar bedrijfsfeest bij Feel Good TentEvent. Een unieke locatie in de bossen van Lage Vuursche. Je vindt er grote witte tenten gedecoreerd met sfeervolle lampjes.

Na een dag vol activiteiten moest er natuurlijk worden afgesloten met een knallend feest. Het mediabedrijf wilde de show stelen bij de medewerkers door meer dan alleen een standaard biertje en een schaaltje borrelnootjes aan te bieden. Op dit personeelsfeest was het tijd voor cocktails! In overleg met de opdrachtgever zochten we een geschikte plek uit op het terrein. We installeerden onze Cocktailfiets en houten Cocktailbar tegenover het hoofdpodium. Zo kon iedereen direct vanaf de dansvloer een heerlijke cocktail bestellen. Onze bartenders gingen compleet gehuld in Peaky Blinders outfits, aan de slag met bijzondere ingrediënten en smaken.

Cheers to success

Doordat wij de cocktailbar van begin tot eind regelen, konden de bezoekers zorgeloos genieten van bruisende cocktails. Bovendien creëerden we een snelle doorstroom, door gebruik te maken van onze fiets en cocktailbar.

Bruiloft – 125 gastenDudok In Het Park, Rotterdam

The Cocktail Challenge

Cocktails mixen voor 125 gasten op een bruiloft.

Let’s shake it up!

Het perfecte einde van een trouwdag? Een spetterend feest bij Dudok In Het Park! Goede muziek, uitzicht over het oudste park van Rotterdam én een heerlijke cocktail in je hand. Het perfecte recept voor een fantastische avond. Samen met het bruidspaar bespraken we alle wensen. Daarna was het tijd om de feestlocatie te bekijken en de beste plek te bepalen voor onze bar of fiets.

De dansvloer. De plek waar het feest om draait. En dus ook de ideale locatie voor onze Mobiele Cocktailbar. Al dansend konden de gasten bij ons terecht voor een heerlijke cocktail. Er was een divers menu van 8 unieke cocktails. Een Dutch Mule of Hazelnut Caipiroska? Niet is ons te gek! Onze bartenders maakten de beleving compleet door bij iedere cocktail een bijzonder verhaal te vertellen. Gecombineerd met de catering van onze partner Dudok, maakten we er een onvergetelijk feest van.


Cheers to success
Dankzij onze grote inzet van bartenders konden we iedere gast snel een cocktail serveren en uitgebreid vertellen over de unieke ingrediënten en smaken. Wil je een cocktailbar huren op jouw bruiloft? Bekijk onze video voor een sfeerimpressie.  

Snelle service (genoeg staff) dus geen lange rijen. En smakelijke cocktails. Veel keuze én leuke mensen die creatief kunnen zijn met afwijkende wensen. Top!”
– Evelien, bruid

Cocktailworkshop – 54 gasten – Restaurant Krelis, Uitgeest

The Cocktail Challenge
Een cocktailworkshop organiseren voor 54 gasten.


Let’s shake it up!
WoodWing organiseerde een kerstdiner met een twist. Voordat iedereen aanschoof voor een heerlijk diner bij restaurant Krelis in Uitgeest, was het tijd voor een cocktailworkshop!

We gingen aan de slag met verschillende cocktails, van een klassieke Mojito tot een exotische Flamingo. En dat was niet het enige: onze bartenders vertelden van alles over het ontstaan van de cocktail, de cocktailbenodigdheden en de laatste cocktailtrends. Daarnaast werd er natuurlijk veel geshaket, geroken en geproefd. De Peaky Blinders outfits van de bartenders maakten het plaatje compleet. Wie wilde, mocht zelfs plaatsnemen achter onze Mobiele Cocktailbar en ervaren hoe het is om een echte bartender te zijn. Liever een alcoholvrije cocktail? Dan mocht je met de alcoholvrije spirits van Seedlip een verrassende mocktail maken.


Cheers to success
Samen met de opdrachtgever hebben we nauwkeurig de cocktailwensen doorgenomen. Zo konden we deze middag iedereen voorzien van een heerlijke cocktail of mocktail. Dankzij onze interactieve aanpak, ging iedereen naar huis met nieuwe cocktail skills. Wil jij jouw personeelsfeest of kersdiner ook een twist geven? Wij geven cocktailworkshops op iedere locatie

“Ik heb genoten van ons kerstdiner dat werd afgetrapt met een cocktailworkshop georganiseerd door De Cocktailfiets. Een beter begin had ik niet kunnen bedenken. Alles was heel goed georganiseerd en de sfeer zat er goed in. Bedankt Niels en collega’s!”
– Kim, Officemanager

Bruiloft – 130 gasten – Karakter Wijnimport, Amsterdam

The Cocktail Challenge


Cocktails shaken voor 130 gasten op een bruiloft in foodtruckfestival stijl.

Let’s shake it up!
Een borrel op een bruiloft in de vorm van een foodtruckfestival? Daar weten wij wel raad mee!

Op een mooie zomerse dag installeerden wij de fiets op het terrein van Karakter Wijnimport in Amsterdam. We stalden alle cocktailbenodigdheden uit en al snel kwamen de bruiloftsgasten nieuwsgierig kijken. Het was tijd voor onze bartenders om te shaken en stirren! De gasten sipten van bijzondere cocktails, terwijl ze genoten van het uitzicht over het IJ. De industriële locatie in combinatie met goede catering, wijnen en bruisende cocktails, maakten het een borrel om nooit te vergeten.

Cheers to success
Dankzij onze persoonlijke aanpak, konden we precies voldoen aan de wensen van het bruidspaar. Onze grote inzet van bartenders zorgde ervoor dat er geen wachtrijen ontstonden en elke gast uitgebreid vragen kon stellen over de cocktails. Wil je een cocktailbar huren op jouw bruiloft? Bekijk onze video voor een sfeerimpressie.   

“De Cocktailfiets is een prachtig concept met heerlijke cocktails. De service en het reactievermogen zijn onberispelijk en ze konden gemakkelijk onze groepsgrootte van 130 gasten aan. Bedankt Niels en crew!”
– Marije, bruid

Zakelijk Jubileum – 600 gasten – Sparta Stadion, Rotterdam

The Cocktail Challenge

Cocktails shaken voor 600 bezoekers op een zakelijk jubileumfeest.

Let’s shake it up!

DCMR Milieudienst Rijnmond had wat te vieren en dat mochten we van dichtbij meemaken. Samen met onze partner Via Sparta Events zorgden we voor een onvergetelijk jubileumfeest in het Sparta Stadion.

Een bijzondere locatie, goede sfeer en bijzondere drankjes. Check, check & check. Met onze unieke cocktails mochten we bijdragen aan een onvergetelijk bedrijfsfeest. Door onze bartenders, volledig gekleed in Peaky Blinders stijl, waanden de gasten zich even in de roaring twenties. Bij de Mobiele Cocktailbar kon je kiezen uit een divers menu van cocktails met bijzondere smaken. Geen alcohol? Geen probleem. Onze bartenders shaketen ook heerlijke mocktails uit hun mouw. Zoals altijd, maakten we gebruik van herbruikbare plastic glazen, stampertjes en bioplastic rietjes.

Cheers to success

Vanwege het groot aantal bezoekers en de bijzondere locatie, moesten we slim omgaan met de beschikbare ruimte. Dat losten we op door naast onze Mobiele Cocktailbar ook een bestaande bar op de locatie te gebruiken. Het resultaat? Razendsnelle service en tevreden gasten.

nl_NL